1e Kulturhusdag zondag 5 juni: Samen zijn wij Hoonhorst!

1e Kulturhusdag zondag 5 juni: Samen zijn wij Hoonhorst!

1e Kulturhusdag zondag 5 juni: Samen zijn wij Hoonhorst!

Op zondag 5 juni is het zover. Dan zal de eerste Kulturhusdag van Hoonhorst plaatsvinden. Alle inwoners van Hoonhorst en het buitengebied van Hoonhorst zijn daar van harte voor uitgenodigd want sámen zijn we immers Hoonhorst! Op de Kulturhusdag gaat het om gezelligheid, ontmoeten van jong en oud én samen dingen doen.

Wat staat er te gebeuren?

We starten gezamenlijk om 14.00 uur in de Potstal. Iedereen gaat er vervolgens in groepen op uit. Er is een fietstocht, een wielrentocht, een moutainbiketoch, een wandeltocht en een huifkartocht. U kiest voor de tocht die u het meest aanspreekt. Alle tochten komen langs het landgoed De Aalshorst. Daar is een stop en u kunt daar onder het genot van een kopje koffie/thee of glaasje ranja even rondkijken. Herman Lankhorst is daar aanwezig om het een en ander te vertellen over dit prachtig stukje nabijgelegen cultuurgoed. 
Vervolgens zijn alle groepen rond een uur of half 5 weer bij de Potstal. Daar staat een buffet klaar. De bedoeling is dat iedereen een bijdrage levert aan een buffet.  Dat kan van alles zijn; van blokjes kaas, worst, salade, quiche, taart, pannenkoek, stokbrood. Wat u maar wilt. Voor de start van de tochten kunt u uw bijdrage afgeven in de Postal.
Onder het genot van een muziekje, verzorgd door plaatselijke muzikanten (o.a. van de Jeugdsoos), kunt u met elkaar gezellig napraten en genieten van wat een ieder te eten heeft meegebracht. Drankjes zijn voor eigen rekening. Deze middag is ook het Anjerpunt open.
Rond een uur of half 7 zal de Kulturhusdag afgelopen zijn.

Doe mee en meld u aan door uw naam te noteren op één van de inschrijflijsten. Deze zijn te vinden in de Postal, het Anjerpunt, de Dorpshuiskamer, bij Kappers en de beide scholen. Aanmelden kan ook door een mail te sturen naar info@kulturhushoonhorst.nl of via de link op www.hoonhorst.nl.

DOE MEE! Alleen SAMEN zijn we Hoonhorst.

« Terug naar nieuws